HVEM


… er SMART WOOD ?


Ejere – Kompetencer – Erfaring – Vision og forretningsgrundlagFIRMAET GRUNDLÆGGES


SmartWood er nystartet (juli 2013) og baseret på mere end 30 års viden og erfaring med salg og markedsføring samt projekt- og produktudvikling i branchen for trækonstruktioner i Danmark og udlandet.

Visionen er at sælge lette trækonstruktioner til især lavenergibyggeri eller til specielt arkitektonisk udformede byggerier. Desuden er det en målsætning at udvikle og forbedre anvendelsen af lette trækonstruktioner. Vi henvender os til det professionelle marked.

Vi lægger vægt på et frugtbart samarbejde med den udførende og trælasten samt sparringen med rådgivere (arkitekt og ingeniør).FIRMAETS EJERE:


Firmaet ejes og bestyres af Kåre Simonsen og Henrik Hviid Pedersen.

Kåre Simonsen

Kåre er SmartWood´s ”angriber” og er din kontaktperson, når det gælder slaget ude i felten.
Det omfatter salg, samhandelsaftaler og kontakt til din kunde. Kaare er bosiddende i Silkeborg og har solgt store som små trækonstruktioner i 10 år i Danmark.

Henrik Hviid Pedersen

Henrik er SmartWood´s ”midtbanespiller” og er din kontaktperson, når du skal have forslag til konstruktioner og priser til det. Henrik bor i Fredensborg og har været over 20 år i træbranchen som sælgende ingeniør.Vi har begge en stor lyst til og lidenskab for at sælge, og elsker samtidigt at se nye muligheder indenfor produktanvendelser.
Det hjælper vore fantastiske produkter med til.